Cum cumperi

In continuare veti afla pasii pe care trebuie sa ii urmati in vederea plasarii online a unei comenzi de produse pe magazin.eta2u.ro

1. Alegeti produsul

Cautarea produselor se poate face in 2 moduri:

  • Simplu, din bara de cautare
  • Elaborat, din Catalogul de produse

Cautarea simpla din bara de cautare are urmatoarele facilitati:

a. Dispune de functia Autocomplete, care va permite identificarea rapida a produselor care au in denumire, in cadrul brand-ului, categoriei sau grupei de produse, sirul de cautare introdus.

Autocomplete Search 

La selectarea unui produs din dropdownul care apare, pe masura ce introduceti caractere veti fi dusi direct pe pagina acelui produs, sau a brand-ului, categoriei sau grupei de produse.

b. Daca se apasa butonul de cautare, se va afisa pagina de rezultate care vor contine toate produsele care contin sirul de caractere cautat sau care contin in codul de produs sirul de caractere cautat.

Cautarea elaborata in catalogul de produse presupune navigarea pe categorii, grupe de produse, destinatie, selectionarea filtrilor doriti (pret, brand si alti filtrii specifici grupei de produse) cat si ordonarea produselor.

2. Adaugarea produselor in wishlist

Produsele pe care le doriti pot fi adaugate in lista de dorinte prin apasarea butonului Adauga in Wishlist, disponibil in pagina de Detaliu Produs.

Pentru a vizualiza lista de dorinte faceti click pe link-ul Wishlist din coltul dreapta sus al ecranului.

In pagina de Wishlist aveti posibilitatea de a pune alerte pentru a fi notificati in cazul in care pretul produsului devine pretul cu care doriti sa cumparati sau in cazul in care produsul va fi din nou in stoc. Notificarea va fi facuta prin e-mail.

Wishlist 

3. Adaugati produsul in cos

Odata facuta alegerea, apasand butonul "Adauga in cos" veti putea vedea ulterior produsele alese in pagina cosului de cumparaturi (icoana carucior in partea dreapta sus a fiecarei pagini). Aici puteti verifica lista produselor alese, respectiv puteti actualiza cantitatea dorita.

Produsele pot fi puse in cosul de cumparaturi si din wishlist, prin apasarea icoanei “cos de cumparaturi”.

4. Detalii livrare comanda

Dupa ce ati verificat produsele si cantitatile din cosul de cumparaturi, completati detaliile privind livrarea comenzii.

Shopping cart

 Abia dupa ce sunteti siguri de produsele comandate si de cantitatea dorita apasati butonul "Trimite comanda".

4. Comanda telefonica

Pentru a plasa o comanda telefonica, va rugam sa utilizati urmatorul numar de telefon 0256.277.550 disponibil de luni pana vineri intre orele 9-18.

5. Finalizati comanda

In cazul platilor ramburs, respectiv numerar sau card in magazin, comanda se finalizeaza aici. Dupa preluarea coletului de catre curier, primiti o notificare prin email, inclusiv detaliile comenzii si numarul AWB.

 

Compară produsele (0)