Livrari

Produsele comandate se livrează prin intermediul serviciilor de curierat rapid Fan Courier, iar termenul de livrare este de regula 24-48 de ore in urmatoarele localitati. Urmarirea livrarii poate fi verificata pe Site, in cadrul modului de “Livrari” din sectiunea “Contul meu”.

Predarea coletelor catre curier, se face de regula in aceeasi zi pentru Comenzile confirmate in zilele luni - vineri pana la ora 15.  Comenzile efectuate dupa ora 15 sau in zilele de sambata si duminica, vor fi predate catre curier in urmatoarea zi lucratoare.

In cazul in care s-a optat pentru ridicarea produselor dintr-un anumit magazin al Vanzatorului, acestea pot fi ridicate dupa confirmarea de livrare, in intervalul orar in care este deschis magazinul. Programul magazinelor este aici.

In cazul produselor care se aduc la comanda, timpul estimat de predare catre curier este comunicat la momentul confirmarii Comenzii.

Orice intarzieri sau incapacitatea de a efectua livrarea pot avea loc in cazul Evenimentelor de Forta Majora. In aceste cazuri vom face toate demersurile, astfel incat Clientul sa intre in posesia Comenzii cat mai repede posibil. In cazul in care bunurile expediate prin curier nu ajung in termenul specificat, Clientul va trebui sa contacteze mai intai curierul cu numarul de AWB primit, iar in caz de nesolutionare a problemei sa contacteze Vanzatorul prin e-mail magazinonline@eta2u.ro sau la numarul de telefon 0256.277.550.

Clientul are posibilitatea verificarii produselor indiferent daca livrarea acestora se face prin intermediul magazinelor Vanzatorului sau a curierului. In cazul livrării prin curierat beneficiati gratuit de serviciul  Deschiderea coletului, deci vă rugăm ca la primirea produselor să verificați integritatea fizica a produselor din colet. Semnarea confirmarii de primire certifica primirea produselor in buna stare.

Din momentul in care intrati in posesia fizica a produsului riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Taxe de transport

  • Livrarea se face gratuit pentru comenzile a căror valoare totală depăşește suma de 1000 LEI (TVA Inclus) .
  • Pentru comenzile cu valoare mai mică de 1000 LEI (TVA inclus), se percepe o taxă de transport în valoare de 25 LEI indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre Client, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

Pentru produsele care au fost  livrate gresit fata de cele comandate, costurile de inlocuire cad in sarcina Vanzatorului.

Compară produsele (0)